Monday, 15 August 2016

GIVEAWAY TUNAI RM200 BY ELIHJAPAHAR.COM

assalamualaikum...

ari ni aku nak ajak korang semua pakat join contest by Elihjapahar.com ni. tak rugi pon join walaupun dah tau tak menang. kehkeh.


senang jer nak join. korang just klik jer gambar kat atas ni hokay. aku ni takde twitter, agak2 boleh menang ker? huhuhuhu. aku dah join, korang pulak acaner? (*_^)

20 comments:

  1. singgah sini dari GA yang sama. semoga berjaya :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  2. thanks ci itah.. gud luck tuk awk jugak ! =)

    ReplyDelete
  3. Good Luck ye..

    Semak senarai peserta sini -->http://www.elihjapahar.com/p/peserta-giveaway-tunai-rm200-by.html

    ReplyDelete
  4. Salam singgah daripada segmen yang sama.Good luck !

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. thanks along misuari. good luck tau ! :)

      Delete
  6. Assalammualaikum...

    semoga berjaya dalam segmen atau giveway nie yer... Aminn..

    http://mselim3.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    mselim3

    pls: salam perkenalan..:)

    ReplyDelete
  7. waalaikumsalam.. amin, awk pon same tau ! hehe. salam perkenalan jugak..

    ReplyDelete
  8. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak hani. semoga akak pon sihat selalu hokay..

      Delete
  9. Singgah sini dari GA yang sama.
    Gud luck =)

    ReplyDelete
  10. Salam

    Saya join juga..

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  11. hai,jom join giveaway saya! :D

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2016/09/first-giveaway-gomoshop96.html

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen yang sama

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  13. Cikgu Faiz singgah sini dari GA yang sama :)

    http://cikgufaizcute.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    semoga berjaya !

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca..