Monday, 7 November 2016

Birthday Giveaway by KasihkuAmani

Assalamualaikum...

dah lama sangat rasanya aku tak join mana mana contest. berbelog pon jarang jarang je sekarang ni mana nak menyempat nak singgah bercontest. lagipun sistur tak pernah menang u, sedih. hahahah. tapi hari ni sis rasa nak join satu costest ni, 
BirthdayGiveaway by KasihkuAmani


sapa yang menang contest ni, owner belog iaitu kak shahida akan bagi novel, agak seram jugak tajuk tajuk novel yang dia nak bagi tu, wuhuuu. aku pulak suka baca novel tapi tak pernah pulak beli novel seram. lagipun sekarang ni aku terlebih minat plak kat genre seram lepas tengok movie The Conjuring 2. terus jatuh cinta uolsss. hari hari tercongok depan tivi sebab nak layan movie seram.


Syarat Penyertaan:
1. Mestilah blogger di Malaysia.
2. Sila follow blog KasihkuAmani.
3. Buat satu entry dengan menggunakan tajuk Birthday Giveaway by KasihkuAmani.
4. Letakkan banner pada entry.
5. Banner hendaklah dibacklink ke sini.
6. Link penyertaan/url blog hendaklah ditinggalkan di kotak komen ini sahaja.
7. Pemenang akan dicabut oleh Sha dan juga Suami.

hokay atas nih syarat penyertaan. baca betol betol, jangan langgar lari macam tu je. ni dengan tak baca syarat ngan terma terus bedal camto je. kang salah acaner? sebarang surat menyurat kompem tidak diterima dikkk oi. jom lah kiter bercontest beramai ramai. mana tau rezeki bulan 12 dapat hadiah dari pasangan besday bulan oktober & november ni. untung kan besday selang sebulan je ni, sambut sekali je, jimat uollsss. nak plak tarikh anniversary pon dekat dekat jugak. sekali harung ja, huhuh.

apa pon aku nak wish happy birthday to kak shahida and encik suami, semoga panjang umur dan murah rezeki, bahagia selalu bersama anak tersayang. selalu lah buat giveaway, mana tau ada rezeki nak join lagi, weeehuuu.

nak post satu entry ni pon patbelas jam amek masa. dari pagi tadi petang ni baru boleh update. k lah, nak sambung kerja balik. baiiiiiiii



15 comments:

  1. Waalaikumusalam Ain..
    TQ ye sebab sudi joing GA akak..
    TQ juga untuk wish yang ohsem tu..
    Ain semak penyertaan dekat sini ye
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/10/senarai-peserta-birthday-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  2. Jalan2 dari GA yang sama......
    http://www.huhahuhajerr.com/2016/11/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html
    #Follower 36

    ReplyDelete
  3. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  4. gud luck..
    yuk pun join gak giveaway nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html
    btw yuk dah follow blog awk..
    klau sudi..boleh lar singgah n follow blog yuk..

    ReplyDelete
  5. Blogwalking sini..
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
  6. tahniah sis :D
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu.. tak sangka boleh menang.. hehehe

      Delete
  7. Replies
    1. awk pon sama tau, tahniah. pemenang istimewa lagi, hehe.. :D

      Delete

Terima kasih sudi baca..